Historie

Van vader op zoon

Keurslager Cees Mol komt uit een echte slagersfamilie. Hij heeft het ambachtelijke slagersvak geleerd van zijn vader, die het op zijn beurt weer leerde van zijn schoonvader. 

29 mei 1989 startten de ouders van Cees een slagerij in de Versvijf aan de Klokstraat. Daar is Cees in dat jaar ook zijn slagerscarriere begonnen. Ook zijn broer Marcel kwam het jaar daarna in de slagerij. In het begin werden alleen verschillende vleessoorten verkocht. Dat is later uitgebreid met verse vleeswaren.

Om zoveel mogelijk te leren en zichzelf zo breed mogelijk op te leiden, is Cees na drie jaar gaan werken in Zuid-Holland (Schiedam, Brielle, Naaldwijk en Dordrecht). In 2002 kwam hij weer terug naar Goes om nog twee jaar met zijn ouders in de Versvijf te werken. Zijn broer is in die tijd voor zichzelf begonnen in Bergen op Zoom.

In 2004 vond de verhuizing plaats naar de prachtige plek aan de Oostwal nr 36. In 2006 heeft Cees de zaak van zijn ouders overgenomen. Vanaf 2009 is zijn vrouw mede-eigenaar geworden.

De winkel heeft in 2012 een flinke metamorfose ondergaan; na een grondige verbouwing stond er  een winkel met een schitterende uitstraling en een nóg groter assortiment.

In januari 2016 vond de verhuizing plaats naar een compleet nieuw pand een stukje verderop; Oostwal 2e.

Een nog ruimere winkel, met een nog mooier en groter assortiment. De keuken centraal in de winkel en verder nu ook de worstmakerij onder hetzelfde dak.

We doen er alles aan om van u een zeer tevreden klant te maken. U bent van harte welkom in de winkel waar we u graag persoonlijk helpen. Telefonisch kunt u ons bereiken op 0113-211667. Emails kunt u sturen naar info@mol.keurslager.nl

Graag tot ziens!

Cees & Jeanine Mol en team

Even voorstellen

U kent de meesten waarschijnlijk wel van gezicht maar wie zijn ze nu eigenlijk en wat is voornamelijk hun functie binnen de slagerij? We maken hen graag wat beter bij u bekend.

Cees is niet de enige slager die er rondloopt. William heeft al tientallen jaren ervaring als slager. Deze mannen zorgen ervoor dat de toonbank vol komt en er netjes bij ligt.

Cora 
en Jessica zorgen er iedere keer weer voor dat er heerlijke maaltijden in de toonbank liggen en u een makkie heeft qua koken. Overigens staan zij niet alleen te koken maar helpen u ook graag aan andere lekkere producten.

Ook de in de slideshow genoemde dames en heer staan u graag te woord, helpen u aan heerlijke producten, en doen hun best u met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan om u een volgende keer weer hartelijk te kunnen ontvangen. Daarnaast helpen ze ook bij de productie van rauwkosten, salades e.d.

De volgende die we graag voorstellen, is onze slager in de worstmakerij. 

Jacky is momenteel onze enige worstmaker, omdat Adrie in augustus 2021 met welverdiend pensioen is gegaan. Jacky zorgt ervoor dat de grote technische delen van een rund, varken of lam die gebracht worden, verwerkt worden tot onze heerlijke ambachtelijke vleeswaren, vlugklaar-artikelen, en dergelijke.  (foto: Jacky)

Als laatste stellen we Jeanine voor. Steun en toeverlaat van Cees en achter de schermen actief met alle administratieve werkzaamheden, de website, facebook en dergelijke.

 

Kijkje achter de schermen

Altijd al willen weten hoe het er bij keurslager C. Mol aan toe gaat? Klik dan gauw hieronder voor een kijkje achter de schermen met verschillende video’s.